lördag 15 oktober 2011

HOLY BIBLE - GANGSTA EDITION

En ny version av Bibeln kommer enligt Vatikanen att släppas inom kort. Den nya versionen kommer vara mer anpassad i sitt språk till dagens ungdom i ett försök att nå ut till unga människor som av olika skäl inte kunnat ta till sig ordet tidigare. Det kommer att lanseras flera olika versioner för att passa olika målgrupper och först ut i serien är The Holy Bible - Gangsta Edition.

Jag vet. Det är tokigt pubertalt men jag kunde faktiskt inte låta bli.

3 kommentarer:

 1. Hehe, roligt!
  Alla sätt att få ungdomar till att sluta med kriminalitet och ändra bana borde vara bra, sen om inte bibeln är sann kanske gör mindre, den har ju ändå ett fint budskap (förutom de med homosexuella då)

  SvaraRadera
 2. Haha, Ännu roligare!
  Läste lite i den och ser att den är precis som en vanlig bibel bara att man skriver så som amerikanska hiphoppare pratar.

  "In da beginning God created da heavens an' da earf"

  Haha!

  SvaraRadera
 3. Jo, det roliga e ju att det är lite jobb nerlagt på det hela. Det som gör det till mer än bara en halvrolig teckning.

  SvaraRadera

Bara fegisar och får utan åsikter låter bli att lämna kommentarer. Det är helt okej att vara hur hård men vad som helst är inte acceptabelt. Jag förbehåller mig rätten att ta bort kommentarer som blir allt för fördomsfulla eller hatiska.