måndag 16 november 2009

Fler kommentarer

För ett par veckor sedan anslöt jag mig till Bloggtoppen.se. I sig inte så väsentligt men den har gett mig tillgång till statistik som jag inte lyckats med tidigare i Blogger, där är Wordpress bra mycket bättre. Sen ett par veckor vet jag alltså att jag har en skara läsare, en ytterst liten men ändå.
Det är jättekul att ni läser men snälla skriv lite också. Lämna ett avtryck. Ingenting censureras så länge det inte är rent osakliga personangrepp, och i många fall inte ens då. Man kan om man vill lämna kommentarer helt annonymt, det kräver inga inloggningar eller tidskrävande ifyllning av formulär.
Jag kräver inga romaner, jag kräver inget alls egentligen, men det hade varit kul med bara en rad eller två. Frågor, påståenden, hyllningar, kritik, svammel eller anmärkningar på sakfel. Allt är välkommet.
För den som ändå inte orkar skriva har jag lagt till kommentarsknappar där man kan tycka till med ett ynka klick.

6 kommentarer:

 1. är detta typ rätt:
  Latjo = Jätte bra
  Hellrätt = Ganska bra
  Hmm = Dåligt
  Tokfel = Jätte dåligt

  SvaraRadera
 2. Haha, va fan e detta, du har länkat till mig ser ja, de va kul, men! egobekräftade sökande, de var inte lika kul.

  SvaraRadera
 3. Njea. Jag får uppenbarligen formulera om knapparna för det går inte fram riktigt vad jag menar. Det blev så eftersom de måste vara så korta. Fast det blir nog bra om jag byter ordning bara. Ska fixa det. Det är inte en skala i nuläget.
  Jo jag slängde upp lite länkar härromdan fast det ska bli fler. Det är inte tänkt som en pik från min sida med formuleringen "egobekräftande sökande". Det var snarare något jag tog från saker du sagt och skrivit. Att bekräftelsebehovet är en del i bloggen har du ju sagt flera gånger och myvket av vad du skrivit och sagt har en känsla av att du söker efter andliga svar. Men jag kan ändra den om du vill om du tycker att det låter nedlåtande. För nu när jag läser den själv förstår jag om det kan läsas så.

  SvaraRadera
 4. Na de e la inte så farligt egentligen, får ta de lite på skoj, precis som bÄngt måste göra, hehe

  SvaraRadera
 5. Okej. Antog att du inte skullemisstycka när jag förklarade hur jag tänkt. Men vill du att det skall ändras får du hojta till så gör jag det.

  SvaraRadera
 6. Nu har jag ändrat knapparna också så det förhoppningsvis är lättare att förstå.

  SvaraRadera

Bara fegisar och får utan åsikter låter bli att lämna kommentarer. Det är helt okej att vara hur hård men vad som helst är inte acceptabelt. Jag förbehåller mig rätten att ta bort kommentarer som blir allt för fördomsfulla eller hatiska.